• New
Thermapen Blue Bluetooth Termometer
Thermapen Blue Bluetooth Termometer
Thermapen Blue Bluetooth Termometer
Thermapen Blue Bluetooth Termometer

Thermapen Blue Bluetooth Termometer

Thermapen Blue Bluetooth thermometer za brezžična merjenja temperature živil

  • varen prenos podatkov v vašo pametno napravo
  • beleženje vrednosti brez papirja, prihranek časa
  • brezplačno priložen certifikat o kalibraciji
  • na voljo  SDK program za razvijalce in tehnična podpora
  • barvno kodirano ohišje (ID) za različne aplikacije
  • antibakterijsko ohišje Polygiene BioMaster

Thermapen bluetooth termometer za hrano združuje povezljivos ttehnologije Bluetooth s hitrostjo in natančnostjo standardnega thermapena.

Barva
  • Rdeča
  • Siva
  • Modra
179-607
173,00 €

 

Kako uporabiti termometer Thermapen Bluetooth

Termometer Thermapen Blue uporabljate na način, da ga preprosto povežete z napravo (iOS ali Android) in nadalje z vbodno sondo izmerite temperaturo željnega živila. Za prenos podatkov na napravo pritisnete na gumb in izmerjena temperatura se izpiše v aplikaciji.
Brezžični termometer Thermapen zagotavlja varen doseg delovanja preko brezžične povezave Bluetooth do 50 metrov. Odčitane temperature si lahko ogledate in upravljate z brezplačno aplikacijo HACCP LE.

Na voljo tudi programska oprema z prilagoditev aplikacije

Na zahtevo je na voljo komplet za razvijalce programske opreme (SDK), ki integratorjem omogoča pisanje lastnih aplikacij za komunikacijo z napravo Thermapen Blue. Thermapen® je registrirana blagovna znamka v Združenem kraljestvu (2025607), EU (008449571) in ZDA (3898535). Zaščitena je tudi z EC Regd.Des.No. 001580473.


Digitalizacija varnostnih pregledov

Prehod na brezpapirni sistem z uporabo termometrov Bluetooth uporabniku zagotavlja večjo varnost in točnost podatkov. Zanesljiva varnostna kopija podatkov je idealna za podjetja, ki morajo redno preverjati temperaturo kot del načrtov za zdravje in varnost, kot je HACCP. Vsaka posamična meritev odčitku doda časovni in datumski žig, zagotavlja pravilno beleženje podatkov ter olajša njihovo shranjevanje, analizo in izmenjavo.

Hitrost in natančnost

Z brezžičnim termometrom Thermapen Blue opravite hitre in zanesljive zdravstvene in varnostne preglede. Z visoko natančnostjo ±0,4 °C bo ta termometer za meso Bluetooth izmeril temperaturo v samo treh sekundah.

Merilniku je brezplačno priložen kalibracijski certifikat o sledljivosti meritev, zaradi katerega ste lahko še dodatno prepričani, da so vaše meritve točne in ustrezne.

Merilnik razvit v Veliki Britaniji
Thermapen Blue je zasnovan in ročno izdelan v ETIjevi tovarni v Worthingu v Zahodnem Sussexu. Dvoletna garancija na artikel potrjuje vašo gotovost, da ste kupili artikel, ki traja in se ne kvari.
Higienska zasnova z dodatkom Polygiene BioMaster
Ustrezno vzdrževanje higienske gostinske termometrične sonde je bistvenega pomena za vsa živilska podjetja. V ta namen je ohišje termometetra Thermapen Bluetooth mogoče oprati, je odporno na pljuske in dodatno vključuje še tehnologijo za zaščito izdelkov Polygiene BioMaster. Ta zavira rast, razmnoževanje in razvoj bakterij. Ergonomsko gumijasto tesnilo zmanjšuje tveganje vdora vode, prahu ali hrane.
Zložljiva, preklopna sonda
Vbodna sonda termometra se lahko prepogne, zloži v sam merilnik, kar zagotavlja zaščito sonde pred poškodbami in obenem zagotavlja praktičnost uporabe, ko mora biti termometer vsak trenutek pri roki. Termometer za meso Thermapen Bluetooth ima stanjšano konico, penetracijsko sondo iz nerjavečega jekla (Ø 3,3 x 110 mm), ki selahko obrne za 180° in se za varno shranjevanje zloži ob strani instrumenta.
Merilno območje:
-49.9 do 299.9 °C
T območje delovanja naprave:
-20 do +50 °C
Ločljivost:
0.1 °C
Natančnost:
±0.4 °C (-49.9 do 199.9 °C) sicer ±1 °C
Bluetooth modul:
Bluetooth LE
Tip baterije:
1 x 1.5 volt AAA
Avtonomija baterije:
1000 ur
Tip senzorja:
K termopar
Dimenzije:
19 x 50 x 157 mm
Teža:
112 gramov
Material ohišja:
ABS plastika z antibakterijskim dodatkom Biomaster
Certifikat:
BREZPLAČNO priložen certifikat o kalibraciji !
Ni ocen izdelka

Morda vam bo všeč tudi

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - Več o tem