• New
Thermapen IR Blue infrardeči Bluetooth termometer
Thermapen IR Blue infrardeči Bluetooth termometer
Thermapen IR Blue infrardeči Bluetooth termometer
Thermapen IR Blue infrardeči Bluetooth termometer
Thermapen IR Blue infrardeči Bluetooth termometer
Thermapen IR Blue infrardeči Bluetooth termometer
Thermapen IR Blue infrardeči Bluetooth termometer
Thermapen IR Blue infrardeči Bluetooth termometer

Thermapen IR Blue infrardeči Bluetooth termometer

Infrardeči termometer Thermapen IR z vbodno sondo in povezavo Bluetooth

•    Visoko natančen - idealen za postopke HACCP
•    Meri površinske in središčne, notranje temperature
•    Nastavljiva stopnja emisivnosti za različne površine
•    Varen prenos podatkov v pametno napravo
•    Zapisovanje brez papirja, prihranek časa
•    Brezplačno sledljivo potrdilo o kalibraciji
•    Na voljo podpora za tehnično integracijo in SDK

Thermapen IR Modri infrardeči termometer Bluetooth združuje najnovejšo tehnologijo Bluetooth in vsestranskost termometra Thermapen IR. Enostavno preklapljajte med odčitavanjem temperature na površini in v notranjosti, hkrati pa podatke brezžično prenesite v svojo napravo za zanesljivo varnostno kopijo brez papirja.

228-965
228,00 €

 

Funkcije IR oz. funkcije laserja

Infrardeči laserski termometer Thermapen IR Blue Bluetooth s sondo ima prednastavljeno opcijsko razmerje 5:1, zaradi česar je potrebno termometer za natančne odčitke postaviti čim bližje artiklu ali živilu, katerega temperaturo želimo brezdotikalno izmeriti. Privzeta emisivnost znaša 0,95 in se lahko nastavi v mejah med 0,1 in 1,0.
S pritiskom na gumb "Mode" lahko vpogledate največje/minimalne infrardeče izmerjene odčitke.

Lastnosti merske vbodne sonde

Z infrardečim termometrom Thermapen Bluetooth lahko opravite hitre in zanesljive zdravstvene, HACCP ali druge varnostne preglede. Z visoko natančnostjo ±0,4 °C bo Thermapen IR Blue izmeril notranjo temperaturo v samo treh sekundah. Merilniku je brezplačno priloženo sledljivo potrdilo o kalibraciji, na osnovi katerega ste lahko  zares prepričani o točnosti svojih meritev.
Termometer ima patentiran samodejni 360-stopinjski vrtljivi zaslon in način mirovanja, ki zaznava gibanje le kadar je vbodna sonda odprta. Ta samodejno vklopi/izklopi instrument, ko ga odložite ali dvignete, kar podaljša življenjsko dobo baterije.

Na voljo programska oprema po meri (za razvijalce, programerje)
Na željo uporabnika lahko ponudimo tudi komplet za razvijalce programske opreme (SDK), ki integratorjem omogoča pisanje lastnih aplikacij za komunikacijo z merilnikom Thermapen IR Blue.đ

Opomba: Nove funkcije zaslona so na voljo le ob uporabi najnovejšega kompleta za razvoj programske opreme. Termometri BLE 5.0 imajo doseg do 50 metrov, odvisno od znamke in modela uporabnikove pametne naprave. Na moč signala lahko vplivajo tudi okoljski pogoji.Digitalizacija varnostnih pregledov

Prehod na brezpapirni sistem z uporabo termometrov Bluetooth omogoča večjo varnost in točnost podatkov. Zanesljiva varnostna kopija podatkov je idealna za podjetja, ki morajo redno preverjati temperature kot del načrtov za zdravje in varnost, kot je HACCP.
Vsakemu odčitku dodana časovni in datumski žig, zagotavljata pravilno beleženje podatkov ter omogočata enostavno shranjevanje, analiziranje in kasnejšo izmenjavo.

Kompaktno in higienično zasnovano ohišje merilnika

Hitro in enostavno preklapljanje med merjenji površinskih in notranjih temperatur. Kompaktno in domiselno zasnovano ohišje merilnika uporabniku zagotavljata enostavnost izvajanja meritev in shranjevanje naprave, ko je ne potrebujete.
Kvaliteten 360° rotacijski displej olajša vpogled na izmerjene vrednosti tudi kadar je okolje v katerem merite zahtevnejše in sta obe roki polno zasedeni z različnimi sprotnimi opravili.

Za zmanjšanje vpliva navzkrižne kontaminacije z različnimi bakterijami je ohišju dodana patentirana primes Biomaster, ki zavira oz. sploh preprečuje razvoj bakterij.

Merilnik dizajniran in razvit v Veliki Britaniji
Thermapen IR Blue je zasnovan in ročno izdelan v tovarni v Veliki Britaniji (Worthing, Zahodni Sussex). Visoki standard proizvodnje potrjuje kar dvoletna garancija, ki jo proizvajalec nudi ob nakupu. Lahko ste prepričani, da sta merilnik in vbodna sonda termometra izdelana tako da trajata in se ne pokvarita
Kako uporabljati termometer Thermapen IR Blue
Ko je penetracijska vbodna sonda odprta, bo termometer odčital notranjo temperaturo s pomočjo sonde. Ko je sonda zaprta, preprosto pritisnite na gumb za skeniranje, da se prikaže površinska temperatura. Za varnostno kopiranje odčitkov preprosto povežite termometer z napravo (iOS ali Android), sondirajte ali skenirajte predmet, ki ga želite izmeriti, in pritisnite gumb za prenos podatkov o temperaturi. Infrardeči termometer Thermapen Bluetooth ima varen doseg prek povezave Bluetooth do 50 metrov.
Merilno območje infra:
-49.9 do 349.9 °C
Merilno območje sonda:
-49.9 do 299.9 °C
Ločljivost:
0.1 °C
Natančnost infra odčitki:
±1°C (0 do 100°C) sicer ±2°C ali ±2% odčitka, odvisno kar je večje
Natančnost sonda:
±0.4°C (-49.9 do 199.9°C) sicer ± 1°C
Bluetooth modul:
BLE 5.0
Optično razmerje:
5:1
Emisivnost:
0.95 privzeto - sicer se lahko nastavi preko naprave
Avtonomija baterije:
1000 kontinuirane uporabe
Prikazovalnik:
12mm (horizontalno) & 10mm (vertikalno) LCD - 360° rotacijski
Dimenzije:
19 x 50 x 157 mm
Teža:
125 gramov
Material ohišja:
ABS plastika z antibakterijskim dodatkom Biomaster
Država porekla:
Velika Britanija
Ni ocen izdelka

Morda vam bo všeč tudi

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - Več o tem