Košarica
V vaši košarici ni več izdelkov
Termometer za kandiranje, želiranje in marmelado
Klasični analogni termometer za kandiranje in pripravo okusnih marmelad
-
robustno ohišje iz medenine
-
bakren ročaj
-
označbe na merski skali za karamelo, trše candije, mehkejše candije
-
označbe na merski skali za marmelado, jem, sterilizacijo
Priročen, vedno uporaben in povsem klasičen termometer za pripravo okusnih marmelad, jamov, karamel različnih trdot in podobno.
Z njim lahko merite temperature v merilnem območju 40 do 200 °C v 2 °C temperaturnih razmakih.
Dimenzije termometra znašajo 47 x 200mm in bakren ročaj velikosti 40mm.
Na merski skali so jasno prikazane idelane temperature za karamelo, trše ali mehkejše candy karamelne bonbone, jam in stanje pri kateri se izvaja sterlizacija.
- Merilno območje:
- 40 do 200 °C
- Ločljivost:
- 2 °C
- Dimenzije:
- 47 x 200mm plus 40mm bakreni ročaj
- Material ohišja:
- Merilnik medenina, ročaj bakren
- Garancija:
- 1 leto
- Merska skala:
- Celsius
Ni ocen izdelka