Termometer za kandiranje, želiranje in marmelado
Termometer za kandiranje, želiranje in marmelado
Termometer za kandiranje, želiranje in marmelado
Termometer za kandiranje, želiranje in marmelado
Termometer za kandiranje, želiranje in marmelado
Termometer za kandiranje, želiranje in marmelado

Termometer za kandiranje, želiranje in marmelado

Klasični analogni termometer za kandiranje in pripravo okusnih marmelad
  • robustno ohišje iz medenine
  • bakren ročaj
  • označbe na merski skali za karamelo, trše candije, mehkejše candije
  • označbe na merski skali za marmelado, jem, sterilizacijo
800-808
24,00 €

 

Priročen, vedno uporaben in povsem klasičen termometer za pripravo okusnih marmelad, jamov, karamel različnih trdot in podobno.
Z njim lahko merite temperature v merilnem območju 40 do 200 °C v 2 °C temperaturnih razmakih.

Dimenzije termometra znašajo 47 x 200mm in bakren ročaj velikosti 40mm.

Na merski skali so jasno prikazane idelane temperature za karamelo, trše ali mehkejše candy karamelne bonbone, jam in stanje pri kateri se izvaja sterlizacija.

 

Merilno območje:
40 do 200 °C
Ločljivost:
2 °C
Dimenzije:
47 x 200mm plus 40mm bakreni ročaj
Material ohišja:
Merilnik medenina, ročaj bakren
Garancija:
1 leto
Merska skala:
Celsius
Ni ocen izdelka
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - Več o tem