Pošiljanje izdelkov
Vse naročene izdelke pošiljamo z našim pogodbenim partnerjem Pošto Slovenije. Pošiljko vam na vaš naslov dostavi poštar. V primeru vaše odsotnosti ob dostavi, prejmete obvestilo glede pošiljke, katero lahko potem v roku 15. delovnih dni prevzamete na vaši pošti. Če ste pri nakupu izbrali plačilo po povzetju, vam Pošta Slovenije ob dostavi zaračuna dodatnih 1,05 EUR za plačilo po povzetju.


Čas dostave

Večina izdelkov zapusti naše skladišče še isti delovni dan, se pravi v roku 24h od prejema naročila (95% naročil je oddanih še isti dan). Rok dobave je 1-2 delovna dneva. O predvideni dostavi vas obvestimo na vaš elektronski naslov takoj, ko obdelamo naročilo. V primeru določenih izdelkov, ki jih v danem trenutku nimamo na zalogi ali v kolikor se pričakuje zamuda pri izdobavi, vas bomo o tem obvestili na vaš elektronski naslov, katerega ste navedli na naročilu ali vas kontaktirali telefonsko v zvezi z morebitnimi alternativami glede izbranih izdelkov. Vsekakor se bomo kar najbolj potrudili in vam skušali ustreči glede vaših želja in pričakovanj.

Cena pošiljanja
Strošek pošiljanja je odvisen od količine blaga, skupnega zneska naročila in od izbire načina plačila. V večini primerov znese strošek pošiljanja:
  • plačilo po povzetju – 4,28€ z vključenim 22% DDV
  • plačilo po predračunu – 3,94€ z vključenim 22% DDV

Brezplačna dostava
Ker cenimo vaše zaupanje smo za vse nakupe nad 150€ preprosto brisali stroške dostave (velja samo za nakupe izvedene preko spleta oz. spletne košarice).

Osebni prevzem
Na vašo željo se lahko dogovorimo tudi za osebni prevzem. To nam prosimo sporočite ob oddaji naročila na elektronski naslov info@termotel.si ali telefonsko na telefon 041575757. Tudi v teh primerih velja spletna cena za artikle iz naše ponudbe. Predvideni čas, ko lahko artikle prevzamete je med 8:00 in 18:00 uro vsak delovnik, izjemoma tudi v soboto (predhodno preverite).
Osebni prevzem je možen samo po predhodnem dogovoru.

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - Več o tem