Smo podjetje, ki se ukvarja s prodajo, servisiranjem in vzdrževanjem elektronske opreme. Smo uradni zastopniki podjetja ETI, ki je vodilni angleški proizvajalec digitalnih termometrov za HACCP. Poleg catering termometrov naša ponudba vključuje še termometre za procese predelave hrane, industrijske termometre, preproste termometre za kuhanje in peko, brezdotikalne laserske termometre, vlagomere, merilnike pritiska, pretoka zraka in še nekatere druge.
 
Nekateri termometri iz naše ponudbe imajo brezplačno priložen certifikat o kalibraciji, ki zagotavlja sledljivost v skladu z mednarodnimi standardi. To je dokument o točnosti termometrov in je potreben pri spoštovanju standardov kakovosti in sistemov HACCP.
 
Velika večina izdelkov je narejena v Angliji v prostorih podjetja ETI in zato zanje velja garancija 2 leti. Podjetje se lahko pohvali z najmodernejšimi standardi področja izdelave in umerjanja merilnega instrumentarija. Večina merilnikov je tako kalibrirana oz. umerjena v lastnih akreditiranih UKAS laboratorijih, ki so opremljeni s sodobnimi termometričnimi tehnologijami, med katere sodijo temperaturno stabilne komore, kalibracijske kopeli, visokonatančni referenčni termometri in drugo. Prav tako za natančnost in kvaliteto izdelkov garantira tudi standard BSI ISO9001.
 
 
 
Osnovni podatki Termotel:
 
Dolg naziv: TERMOTEL, prodaja merilne opreme za gostinstvo, Boris Žgajnar s.p.
Kratek naziv: TERMOTEL Boris Žgajnar s.p.
Pravni status: Samostojni podjetnik posameznik s.p.
Naslov: Seliškarjeva 24
Poštna številka in kraj: SI-1290 Grosuplje

ID zavezanca za DDV: SI28932609
Matična številka: 3378403
Številka TRR: SI56 6000 0000 0488 466, odprt pri Hranilnici LON d.d.,  Kranj 
Odgovorna oseba: Boris Žgajnar
Termotel je zavezanec za DDV.

 
 
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - Več o tem