V spletni trgovini lahko sedaj uveljavljate tudi garancijo cene. V kolikor katerikoli artikel iz naše ponudbe najdete pri drugem trgovcu po ugodnejši ceni, nam to prosimo sporočite in na izbran nakup vam bomo priznali dodatnih 5% popusta.

Pogoji za uveljavljanje najnižje cene so naslednji:
- garancija cene velja za artikle z enakimi tehničnimi lastnostmi (oblika, območje delovanja, ločljivost, barva, garancija na artikel, displej, vodoodpornost, možnosti prikaza displeja, kalibracijski certifikat, tip senzorja, HACCP kompatibilnost,…)
- za uveljavljanje garancije cene ne velja nujno primerjava s popolnoma enakim artiklom,…primerja se zgoraj navedene lastnosti in presodi ali sta dva artikla primerljiva
- garancija cene ne velja za artikle, ki so pri drugem trgovcu trenutno v posebni ponudbi, pod posebnimi pogoji ali na razprodaji
- garancija cene velja le za skupaj do 5 enakih artiklov
- pri uveljavljanju garancije cene nas morate seznaniti z realnimi podatki konkurenčnega produkta (vpoglede na spletno stran, kopija ponudbe ipd…)
- željo po uveljavljanju garancije nam morate sporočiti na dan oddaje naročila oz. če je mogoče pred izvedbo le-te. Naročilo se izvede telefonsko in ne preko spletnega naročila.

 

 

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - Več o tem