Ponudba proizvajalca ETI vključuje široko paleto analitičnih merilnih instrumentov. Mednje sodijo pH metri, merilniki prevodnosti, merilniki raztopljenega kisika v tekočinah, TDS metri, anemometri in refraktometri. Vsi merilniki so prenosni in jih zato lahko uporabljamo na različnih področjih industrije. 
Področja uporabe:
  • hidroponika
  • priprava hrane
  • določevanja kvalitete voda
  • procesna industrija
  • laboratoriji
  • ribogojnice
  • akvaristika
  • kmetijstvo

pH metri
pH (potential hydrogen) vrednost kateregakoli materiala ali substance je definirana kot stopnja kislosti oz. bazičnosti te substance in se podaja z vrednostmi od 0 do 14. Dejstvo kislosti ali bazičnosti substance se upošteva pri različnih procesih in proizvodnji.

TDS merilniki
Instrumenti za določevanje prevodnosti in TDS metri se večinoma uporabljajo za določevanje koncentracije raztopljenih soli in drugih kemijskih elementov v tekočinah. Merilniki prevodnosti prikazujejo sposobnost tekočin v smislu prevodnosti električnega toka. Pri tem izpisujejo vrednosti v enotah microSiemens (μS) ali mili-Siemens (mS). Nekateri izmed takšnih merilnikov omogočajo avtomatično pretvorbo v vrednosti part per milion (ppm) in s tem direkten odčitek raztopljenih kemijskih elementov v tekočinah.

Redox metri
Tekočinam običajno ne določamo smo stopnjo kislosti ali bazičnosti (za kar uporabimo pH metre) temveč jim lahko določamo tudi stopnjo oksidacije. Takšne merilnike poimenujemo merilniki redukcijskega oksidacijskega potenciala ali redox metri. Oksidacija je proces odvzemanja elektronov iz atomov drugega elementa ali spojine. Redox metri se uporabljajo pri različnih procesih, pretežno pri procesih, ki vključujejo reverzibilne postopke.

Merilniki raztopljenega kisika
Instrumenti prikazujejo količino raztopljenega kisika v tekočinah, običajno v vodi. Vrednosti podajajo v delčkih na milion oz. ppm. Količina raztopljenega kisika v vodi je eden od pokazateljev kvalitete vode.

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - Več o tem