Na svetu je v uporabi na deset tisoče teh priročnih in uporabnih merilnikov. Zaradi njihove priročnosti, zanesljivosti in seveda točnosti jih uporabljajo kuharji, dobavitelji živil, obrati priprave in proizvodnje hrane, laboratorijski tehniki, celo vodovodni inštalaterji in še bi se našli uporabniki. Termometri Thermapen so resnično namenjeni profesionalni uporabi in so zaradi omenjenih lastnosti v vrhu popularnosti.

Digitalni termometri Thermapen koristijo tip K termopar senzorjev, katerih odziv na spremembe temperature je hitrejši od večine ostalih termometrov na trgu. Senzorji tipa K termopar so izredno majhni in jih tako za merjenje temperatur živil ni potrebno globoko vbadati v živila. Druga dobra lastnost senzorjev tipa K termopar je njihova trpežnost in dolga življenska doba.

Vbodna sonda termometrov Thermapen je narejena tako, da se lahko pospravi, kadar merilnika ne potrebujemo in seveda obratno odkrivi, kadar merimo temperature naših živil. Termometri nimajo odvečnih, motečih povezovalnih kablov in se lahko uporabljajo enoročno.

Vsekakor moramo omeniti še dejstvo, da so termometri serije Thermapen preverjeni in testirani tudi s strani mednarodne neprofitne organizacije NSF, ki s svojimi strogimi merili in standardi zagotavlja višjo stopnjo kvalitete in zaupanja v proizvode področja prehrane, vode in ostalih potrošnih dobrin.

NSF organizacija posameznega produkta ne testira le enkrat in potem nikoli več, temveč periodično. V kolikor po določenem obdobju produktu upade kvaliteta in zanesljivost, organizacija s svojimi strogimi pravili artiklu odvzame NSF certifikat ali pa pozove proizvajalca, da popravi določene pomanjkljivosti.

 

Različne možnosti izbire:
  • barvni odtenki v izogib navzkrižne kontaminacije živil
  • hitroodzivni modeli (Fast response)
  • ločljivosti 0.1°C ali 1°C
  • vbodne sonde, sonde za zrak, sonde za površine
  • širok nabor sond
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - Več o tem