ThermaData WiFi loger za farmacijo in medicino
ThermaData WiFi loger za farmacijo in medicino

ThermaData WiFi loger za farmacijo in medicino

ThermaData WiFi loger za uporabo v farmacevtski industriji in medicini
  • priložena programska oprema
  • on-line dostop do podatkov
  • e-mail in sms možnost alarmiranja
226-912
142,00 €

 

Datalogerji ThermaData WiFi za farmacijo in medicino predstavljajo stroškovno učinkovit sistem za nadzor temperature. Z njimi lahko na daljavo beležite vrednosti temperatur skladiščenja in prevoza pokvarljivih farmacevtskih in medicinskih artiklov kot npr. cepiva, zdravila in pokvarljiva živila.

Na voljo v dveh kombinacijah, in sicer z enim notranjim in enim zunanjim senzorjem (TD1F-PHM) ali z dvema zunanjima senzorjema (TD2F-PHM).
Vsaka enota ima intuitivni LCD prikaz; temperatura, stanje povezave WiFi, najvišje/najnižje zabeležene temperature, stanje alarma in življenjska doba baterije.

Nastavitve oz. konfiguracija merilnika je zelo preprosta. Ko se loger zažene, se avtomatsko prenesejo posneti podatki na WiFi usmerjevalnik, ki je povezan z internetom in je nato dostopen iz osebnega računalnika, prenosnega računalnika ali tabličnega računalnika kjerkoli na svetu.

V programabilnih intervalih se podatki temperature zapisujejo iz obeh senzorjev. Spominska mesta so omejena na 18000 odčitkov (9000 za vsake senzor). Dataloger ima na ohišju rdečo in zeleno LED signalno lučko. Utripajoča zelena dioda sporoča uporabniku, da je logger aktiven in beleži vrednosti, utripajoča rdeča LED pa pomeni, da so bili predhodno nastavljeni alarmi prekoračeni. Vsak zapisovalnik neposredno komunicira z usmerjevalnikom WiFi v določenih časovnih presledkih za prenos podatkov prek interneta v ThermaData Studio. Informacije so na voljo za analizo in izvoz v obliko poročila. Vsaka enota je opremljena s kablom USB, stenskim nosilcem in brezplačno programsko opremo ThermaData Studio (licenca ni potrebna). 

Termistorska sonda je zaprta v mali stekleni posodici in vključuje en meter dolgo PUR / PVC povezovalno žico. Če želite začeti s spremljanjem, preprosto odvijte in dopolnite raztopino glikola (dobavljena je 50 ml steklenička). Opomba: Model TD1F je opremljen z eno zunanjo daljinsko sondo in notranjim senzorjem. Model TD2F je opremljen z dvema zunanjima daljinskima sondama. Za več informacij se obrnite na našo podporo info@termotel.si.

 

 

Kako deluje zapisovalnik ThermaData WiFi Pharm?
Za vsak posamezen dataloger je definirana ID-številka, ki šifrira in določi enolično povezavo med logerjem in usmerjevalnikom. Podatki se prenašajo varno ter so dostopni od kjerkoli. Edini pogoj je delujoča internetna povezava.
V časovnih presladkih se podatki prenašajo preko usmerjevalnika do računalnika, na katerem je nameščena programska oprema ThermaData Studio.
Informacije so na voljo za analizo in izvoz v različne oblike poročil.

 

Programska oprema ThermaData Studio
Programska oprema ThermaData Studio predstavlja zmogljiv in zanesljiv programski paket, ki uporabniku omogoča enostavno organiziranje in analizo podatkov o temperaturah. Prikaže lahko do 32 sledi v obliki grafov, ki jih uporabnik v različnih barvah določi sam. Vse datoteke si lahko uporabnik ogleda kot male slike na uporabniškem namizju sistema.

Ostali podatki in nastavitve: nastavitev vzorčenja in sinhronizacije z računalnikom od 0,1 do 330 minut, trenutni čas (ura), nastavitev merske skale °C ali °F in možnost ročnega zagona delovanja. Nastavljiva vrednost ID uporabnika za vsak logger.

 

Območje delovanja: 0 do 50 °C (samo pri TD1F)
Območje delovanja zunanja: -40 to 70 °C
Ločljivost: 0.1 °C/°F
Natančnost: ±0.5°C
Spominska mesta: 2 x 9000 odčitkov
Interval vzorčenja: 1 do 255 minut
Baterija: 2 x 1.5 volt AA
Avtonomija baterije: vsaj 12 mesecev
Displej: 12 mm LCD/2 LED's
Dimenzije: 29 x 72.5 x 96mm
Teža: 165 gramov
Ohišje material: ABS plastika
Država porekla: Velika Britanija
Garancija: dve leti
Merska skala: Celzijas/Fahrenheiti
Ni ocen izdelka
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - Več o tem