ThermaGuard termometri za
ThermaGuard termometri za

ThermaGuard termometri za hladilnike

ThermaGuard visokonatančni termometri za temperaturni monitoring v hladilnikih in skrinjah.
  • na voljo dva modela - z enojnim ali dvojnim senzorjem
  • skladen z evropskim standardom EN 13485
  • opcijsko v kompletu z UKAS certifikatom o kalibraciji
  • programabilen alarm ob prekoračitvah temperatur
  • spomin za maksimalne in minimalne dosežene temperature

Model
226-511
Na zalogi
93,00 €

 
ThermaGuard termometeri za hladilnike so novi visokonatančni termometri, ki na velikem prikazovalniku hkrati prikazujejo trenutne in max/min dosežene temperature. Z visoko natančnostjo, katera znaša ±0.4 °C, lahko merijo temperature v območju -39.9 do 49.9 °C (eksterni senzor) pri ločljivosti 0.1°C. 

Oba modela imata možnost nastavitve zgornje in spodnje maksimalne temperaturne vrednosti pri čemer merilnik ob prekoračitvah zvočno opozarja uporabnika. Ob aktivenem alarmu utripa tudi LCD displej. Alarmiranje utišamo/ugasnemo s pritiskom na katerikoli gumb.
Ohišje merilnika je izdelano iz ABS plastike z dodatkom Biomaster primesi za zmanjšanje možnosti raznih bakterijskih okužb ohlajene ali zamrznjene hrane. Odporno je tudi proti manjšim stikom z vodo (standard IP54).

Opcijsko je na voljo dvotočkovni certifikat o kalibraciji. Certifikat definira odstopanje posameznega merilnika od standardov in je definiran pri dveh temperaturnih točkah -18 in 0 °C. *Certifikat velja le za senzorsko sondo.

Na voljo dva modela
ThermaGuard 101 ima vgrajena dva temperaturna senzorja, pri čemer je en vodoodporen senzor integriran na koncu 1m dolge povezovalne žice in je namenjen merjenju temperature v npr. hladilniku, drugi pa je vgrajen v samo ohišje termometra ter meri temperature okolice oz. prostora.
ThermaGuard 102 ima dva eksterna vodoodporna senzorja in lahko hkrati meri 2 temperaturi v npr. dveh hladilnikih. V obeh primerih je kompletu priložen plastični prisesni obroček, s pomočjo katerega lahko eksterno sondo enostavno pritrdimo v notranjosti hladilnika.
Funkcija CalChack
Oba modela ThermaGuard ponujata funkcijo CalCheck 0.0 °C (±0.1 °C), za občasna preverjanje točnosti delovanja termometra.
Brezplačen nosilec
Poleg naštetega je v kompletu priložen še brezplačen nosilec, s pomočjo katerega lahko termometer obesite na steno, ga postavite prosto na ravno površino ali ga enostavno vtaknete na steno poleg delovne površine.


Merilno območje:
-39.9 do 49.9 °C (interna sonda samo model 101, -19.9 do 49.9 °C)
Max/Min funkcija:
Da
Ločljivost:
0.1 °C/°F
Natančnost:
±0.4 °C
Alarm:
Da
Tip baterije:
2 x 1.5V AA
Avtonomija baterije:
25000 ur (povprečna uporaba brez alarma)
Tip senzorja:
Termistor
Prikazovalnik:
custom LCD
Dimenzije:
29 x 73 x 96 mm
Teža:
165 gramov
Država porekla:
Velika Britanija
Garancija:
2 leti
Certifikat:
opcijsko UKAS akreditirani certifikat
Skladnost s standardom:
EN 13485
Ni ocen izdelka
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - Več o tem